Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenés képeslapküldő képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Zenés képeslapküldő - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Zenés képeslapküldő
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alfa zenés

Alfa zenés

Képeslapküldőnket a kreatív gondolkodású felhasználóinknak ajánljuk. Az egyedi hangulatú képeslap /diaporáma, videó/ üdvözletek összeállítására szinte korlátlan lehetőséget biztosítunk a zene, előre felajánlott idézetek választásával, a saját diaporáma összeállításának, valamint a képekre történő egyedi üdvözlőszöveg írásának lehetőségével. Ezen sokoldalúságnak köszönhetően bármilyen alkalomra /születésnap, névnap, ballagás, stb. / megfogalmazható, feliratozható az üzenete!

Borika - képeslapküldő

Borika - képeslapküldő

Néhány kattintással képeslapot küldhetsz ismerőseidnek, barátaidnak, közeli és távoli rokonoknak... Csupán annyi a dolgod, hogy rákattintasz a kiválasztott képre, kitöltöd az egyszerű űrlapot és elküldöd képeslapját. A képeslap mellé MP3-as zenét is választhatsz, így még kedvesebbé teheted üzeneteidet. A szolgáltatás természetesen teljesen ingyenes.

E-Card - képeslapküldő

E-Card - képeslapküldő

Oldalunkról ingyenes zenélő E-képeslapot (elektronikus képeslap), E-Card-ot küldhet barátainak, rokonainak, munkatársainak minden alkalomra akár saját fényképfeltöltéssel is! A képeslapküldés ilyen formája a jövő!

Free musical E-cards

Free musical E-cards

Hello and welcome to the original and world's most popular Free Musical E-Cards website! Free Musical E-Cards is the best way to send a message to your friends or loved ones. It's fun, quick and free! We have over 2,100 pictures and a massive 343 music to choose from! There is no registrations and no passwords on this site. We want your stay to be very pleasant and fun!

Hangos képeslapküldő

Hangos képeslapküldő

Képeslapküldőnk 2003 óta működik, mára az ország egyik legnézettebb képeslapküldő oldalává nőtte ki magát. Számunkra kiemelkedően fontos a kapcsolattartás látogatóinkkal, így adminisztrátoraink minden üzenetre és fórum bejegyzésre 24 órán belül válaszolnak. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, fejlesztjük figyelembe véve a felhasználóktól kapott visszajelzéseket. Látogatóink minden korosztályból megtalálhatóak, férifak és nők egyaránt. Havi látogatottságunk átlagosan negyedmillió, de különleges ünnepek időszakában, például decemberben a hétszázötvenezret is meghaladja.

http://bulac.lapunk.hu/?modul=kepeslap

http://bulac.lapunk.hu/?modul=kepeslap

Zenés képeslapküldő különböző alkalmakra és ünnepekre, karácsony, születésnap, névnap, esküvő, részvétnyilvánítás, állatos képeslapok, virágos lapok, szilveszteri és újévi jókívánságok, anyák napi üdvözletek.

Zenés magyar képeslapok

Zenés magyar képeslapok

Ingyenes, gyors, nem időzített, azonnali képeslapküldő mindenkinek. Ünnepi és hétköznapi képeslap, névnapi képeslap nőknek és férfiaknak, születésnapi képeslap férfiaknak és nőknek, zenés képeslap. Magyar képeslapküldő. A képeslap zenéje az mp3 zene címére, a további zenék a hangszóró ikonokra kattintva indíthatók el. A képeslapok és az mp3 zenék védettek, más helyen történő felhasználásuk nem engedélyezett. A kis képeslap feletti címre kattintva megjelenik a zenés képeslap, információkkal. Minden zenés képeslap 30 napig vehető át, ezután kikerül a rendszerből.

Tuti menü