Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vicces képek - képeslapküldő képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Vicces képek - képeslapküldő - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Vicces képek - képeslapküldő
Keresés
Találatok száma - 4 db
E-képeslap

E-képeslap

Saját képeket is elküldhetünk képeslapként. Képeslapok animált gif kategóriában, anyáknapi képeslapok, művészi, autós, barátság kategóriájú, mókás cicákat ábrázoló képeslapok. Erotikus jellegű képeslapok, esküvői jókívánságok, gratulációk. Flash animációk, játékok, melyeket elküldhetsz képeslapként. Humoros képek, vicces képeslapok és még sok más.

Ingyenes képeslapküldés

Ingyenes képeslapküldés

Ingyenes képeslapküldő sok kategóriával, névnapi képeslap, szerelmes képeslapok, születésnapi képeslap, üdvözlőlapok minden alkalomra. Amióta az e-mail kiszorította az első helyről a postai kommunikálást, azóta a képeslapok postai elküldése is leszorult a dobogó első helyéről. Ünnepekkor a képeslap az a dolog mellyel mindenkinek örömet szerezhetünk, amivel bármikor bárkit meglephetünk. Az elektronikus képeslap előnyeit használhatjuk ki ezen az oldalon, hogy kedveskedni tudjunk ismerőseinknek. A képeslapok sokfélesége segít abban, hogy különböző alkalmakra különböző lapokat küldhessünk.

Vicces fotók

Vicces fotók

Vicces humoros fotók, kacagtató és röhejes képek tömkelegével találkozhatsz ezen az oldalon. Találsz itt híres emberekről paparazzi fotókat, poénos reklámokról képeket, állatos, autós, gyerekes és még rengeteg érdekes képet. A fotók folyamatosan bővülnek, érdemes állandóan visszatérned ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. Jó röhögést!

Vicces jókívánságok

Vicces jókívánságok

Okozzon a barátainak örömöt valami személyes dologgal, valami többel, mint amit egy egyszerű képeslap jelent. Küldjön nekik vicces jókívánságot, és azzal valamint önmagából is. A PictureCard ingyen kínál nagyszámú vicces jókívánságot, amelyeket az egész családot megnevettetve saját fényképe beillesztésével tehet különlegessé. Szerelmi, születésnapi, névnapi, újévi, Valentin-napi, húsvéti vagy karácsonyi jókívánságok közül választhat. Képeslapot küldhet azonban a nyári vagy téli szabadságáról is. A vicces jókívánságok, azaz e-cards küldése ingyenes, és egy vicces képeslap elküldése nem vesz igénybe néhány percnél többet.

Tuti menü