Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ünnepek - képeslapküldő képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Ünnepek - képeslapküldő - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Ünnepek - képeslapküldő
Keresés
Találatok száma - 17 db
Birthday - képeslapküldő

Birthday - képeslapküldő

Birthdays are never complete until you've sent happy birthday wishes to the birthday gal or boy! So go ahead and wish them a very happy birthday with our collection of happy birthday cards. Birthday wishes definitely adds cheer on your friends' or loved ones' birthday. So go ahead and make their birthdays more special by sending our birthday wishes cards.

Christmas Carols

Christmas Carols

Welcome to 101Christmas-Carols! Yes, it's Christmas! Time for Christmas Carols! Time to enjoy, wait for Santa and get loads of gifts. Sing Christmas carols of reverence and fill your heart with the joy of the season. On this occasion, send free Christmas Carols cards to your friends and family and wish them a wonderful time.

E-card ünnepekre

E-card ünnepekre

Mozgó, animált képeslapok ünnepekre, karácsonyra, szilveszterre, Mikulásra, anyák napjára, gyereknapra, húsvét, áprili elseje alkalmából, nőnapra, Valentin-napra, a Föld napjára, családi eseményekre.

Easter's Cards

Easter's Cards

Easter's here. It's time to celebrate Spring, have fun, hunt for Easter eggs, count jellybeans and be happy. And you can double your joy by sharing the cheer and spirit of Easter with the people you know and love.Wish them all a very Happy Easter with our collection of Easter Cards!

Egyedi karácsonyi képeslap készítése

Egyedi karácsonyi képeslap készítése

Ha idén valami igazán eredeti képeslapot szeretne küldeni valakinek, lepje meg egy személyre szabott karácsonyi képeslappal! Önnek csupán egy megfelelő fotót kell keresnie az albumából, majd a képkeret kiválasztása és adatok megadása után egy SMS-t küldeni.

Esküvő, eljegyzés - képeslapküldő

Esküvő, eljegyzés - képeslapküldő

Esküvő, eljegyzés Mi előválogattuk a képeslapokat számodra, így nálunk csak a legszebb képeslapokat találod ... Húsvét, vicces és állatos képeslapok, valamint sok más képeslap.

Grusskarten

Grusskarten

Bei unseren personalisierbaren Geburtstagskarten können Sie Ihre eigenen Texte, wie zum Beispiel den Vornamen des Geburtstagskindes, direkt in der Karte einsetzen! Manche Karten lassen sich auch mit einem Foto personalisieren.

Húsvéti képeslapok és locsoló versek

Húsvéti képeslapok és locsoló versek

A húsvét a keresztények egyik legfontosabb ünnepe a tavasz eljövetelének ünnepe, melyet a hold állasától függően március vagy április hónapban tartanak. A Biblia szerint Jézus pénteki megfeszítése után maghalt. Áldozatával megváltva az emberek bűneit, és harmadnap feltámadva győzelmet aratott a halál felett. A húsvét az eredetileg zsidó ünnep a Pészah (a héber szó jelentése: kikerülés elkerülés).

Karácsonyi képeslapok

Karácsonyi képeslapok

Cégünk a Pamas Hungary s.r.o különböző alakban és kivitelezésben kínálja Önöknek karácsonyi és újévi üdvözlőlapjait melyek a legigényesebb nyomdai, technikai eljárásokkal készülnek. Bízunk benne, hogy kínálatunkban Ön is megtalálja azt a képeslapot, melynek segítségével megköszönheti üzleti partnereinek az együttműködést.

Hirdetés
Képeslapküldés

Képeslapküldés

Küldj képeslapot ismerőseidnek, családtagjaidnak, barátaidnak ingyen! A képeslaphoz szöveget és zenét is tudsz csatolni. Az adatokat pontosan töltsd ki, hogy biztosan megkapja a címzett

Küldjön lapot ünnepekre!

Küldjön lapot ünnepekre!

Oldalunkon jelenleg 4000 különböző képeslap közül válogathatsz! Animált képeslapok számtalan kategóriában minden alkalomra. Küldjön egy képeslapot karácsonyra, Mikulásra, anyák napjára, esküvőre, Halloweenkor, húsvétra, névnapra, nőnapra, Szilveszterkor, születésnapra, Valentin napra.

Ön is szerepelhet karácsonyi képeslapon

Ön is szerepelhet karácsonyi képeslapon

A hagyományos képeslap már úgysem ér oda, viszont a webről is lehet pár kattintással sokkal látványosabb, akár saját magát egy rövidfilm főszereplőjeként felvonultató virtuális képeslapot is küldhet a rokonoknak, ismerősöknek. Összegyűjtöttünk párat a legjobb karácsonyi üzenetküldőkből.

Születésnapra

Születésnapra

Válassz a számtalan születésnapi képeslapok közül és egyedi idézettel tedd felejthetetlenné barátaid számára. Egy jó születésnapi képeslappal nem csak örömet szerezhetsz, de elmélyítheted kapcsolatodat az ünnepelttel. A születésnapi képeslappal kifejezheted, hogy mennyire fontos számodra a másik. A legszebb születésnapi képeslapok gyűjteményét megtalálod a Zassa születésnapi képeslap küldőjében.

Szülinap

Szülinap

Elfelejtett születésnap, névnap? Segítünk, hogy ne feledkezz meg egyetlen ünnepről sem! Képeslap küldés és Szülinapi Webnaptár egyszerre! Egy páratlan szolgáltatás, amely elbűvölő képeslap küldést és egy szuper automatikus webnaptárat biztosít.

Szülinapi mozgó képeslapok

Szülinapi mozgó képeslapok

A születésnapok megünneplése a mai 20. századi modern emberek életében vált igazán fontossá, kiemelkedő családi ünneppé. A források a régi időkből csak szórványosan, ritkán tesznek említést ajándékozásokról, születésnapok megünnepléséről. Uralkodók és nemes emberek születésnapjait leszámítva tulajdonképpen ez egy nem létező ünnep volt. Napjainkban családonként és kultúránként is más-más tradíciók, szokások élnek megünneplésében. Különleges, egyedi magyar szokás nem alakult ki a torta és az ajándékok, meglepetések átadása mellett.

Verses és animált képeslapok

Verses és animált képeslapok

Verses Képeslapküldő ünnepre, névnapra, születésnap alkalmából. Szerelmes képeslapok, romantikus versek, harmónikus sorok szeretteinek, barátainak. Kívánjon jó éjt vagy szép napot kedvesének képeslapon!

Women's Day

Women's Day

International Women's Day is all about the celebration of being a woman. On this occasion, reach out to all the women you admire and who have achieved success in their own way through our collection of ecards. Send Free Online Greeting Cards to your friends and loved ones. Al cards are absolutely free !!!

Tuti menü