Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régi képeslapok - képeslapküldő képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Régi képeslapok - képeslapküldő - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Régi képeslapok - képeslapküldő
Keresés
Találatok száma - 4 db
Régi balatoni képeslapok

Régi balatoni képeslapok

Ismét egy kis múltidéző! Sikerült megállapodnunk a Veszprém Megyei Múzeummal, és most bemutathatunk az oldalon pár régi balatoni képeslapot. Természetesen a teljes galéria is megtekinthető a Múzeum weboldalán. Érdemes végignézni a teljes galériát, ugyanis régi emlékek elevenedhetnek meg, régi nyaralások elmúlt emlékei bukkanhatnak felszínre ismét. A fiatalabb generációnak is nagyon tudom ajánlani, hiszen nagyokat csodálkozhatnak majd.

Régi képeslapok

Régi képeslapok

Régi képeslapok számos kategóriában. Sok-sok különleges, szép, kedves és humoros antik és retro ünnepi képeslapot és több ezer postai képeslap a XIX-XX. századból, ingyenesen küldhető régi képeslapok másolatai.

Régi képeslapok Debrecenről

Régi képeslapok Debrecenről

Milyen volt Debrecen száz évvel ezelőtt? Nézze meg itt! A zsinagóga 1897-ben épült, 1944-ben bombatalálat érte. Mellette állt a Royal-szálló. A Hegedűs- és Sándor palota a régi Centrum Áruház helyén állt. Az Angol Királynő Szálló a Csokonai Kávéház helyén volt. A Szabadság-szobor a Nagytemplom és a Kollégium közötti parkban állt 1902-1906 között. A Margit-fürdő a mai Füredi utca elején volt. A Bábaképezde a görög katolikus templom mögött volt.

Ungvár régi képeslapokon

Ungvár régi képeslapokon

Bár nem hajt semmilyen gyűjtőszenvedély, a gépemben szép kis kollekció állt össze a régi Ungvárról. A képeket különböző honlapokon találtam az elmúlt években, többségük korabeli képeslap kópiája. Más-más a készítési technikájuk, különbözik a beolvasás minősége, mérete. Egységesítés nélkül feltettem mindet egy oldalra, itt néhány érdekesebbet mutatok be ízelítőül.

Tuti menü