Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hagyományos képeslapok - képeslapküldő képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Hagyományos képeslapok - képeslapküldő - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Hagyományos képeslapok - képeslapküldő
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egyedi, fényképes képeslapok világa

Egyedi, fényképes képeslapok világa

Magyarországon a képeslapok készítésének és küldésének története 1896-ra nyúlik vissza, amikor a Magyar Posta megjelentette az első képeslapjait. Azóta minden jeles alkalomra, mint karácsony, húsvét, névnap, születésnap vagy esküvő küld- hetünk képeslapot szeretteinknek, hisz az áruházak, boltok választéka igen bőséges. De azért, hogy igazán különleges ajándék legyen egy képeslap, amely akár hónapokig ott van szemünk előtt, ahhoz egyedivé kell varázsolnunk egy különleges háttérrel, fotóval és egy szép idézettel, üzenettel.

Esküvői képeslapok

Esküvői képeslapok

Az esküvő ünnepi eseménye után minden rokon, barát várja, hogy viszont láthassa az ifjú párt egy szép fényképen, melyet akár hosszú éveken át meg is őriznek emlékül. Épp ezért az esküvő után nagyszerű lehetőség egy fényképes esküvői képeslap küldése a vendégek számára egy rövid kis üzenettel feliratozva.

Karácsonyi üdvözlőlapok, képeslapok

Karácsonyi üdvözlőlapok, képeslapok

5 országból importált és saját gyártású exkluzív karácsonyi és újévi üdvözlőlapok és képeslapok választékát kínáljuk elsődlegesen céges megrendelőinknek. Specialitásunk a kreatív papírra készült, aranyozott, dombornyomott, stancolt karácsonyi és újévi üdvözlőlap, amely a múlt század technikáját idézi fel, ami ismét a reneszánszát éli. Ingyenes karácsonyi zenés E-CARD-ot is küldhet oldalunkról barátainak, rokonainak, munkatársainak itt.

Küldj hagyományos képeslapot az internetről!

Küldj hagyományos képeslapot az internetről!

A Voxcard az Interneten keresztül mindenki által elérhet˜ mˆvészeti album, amely kett˜s célt szolgál. Egyrészt kortárs vizuális alkotásokat és azok alkotóit mutatja a közönségnek. Többfajta, kifinomult kereséssel alkalmi gyˆjteményeket lehet nézegetni, mˆvészi élményt szerezni. Emellett, a Voxcard egyedülálló szolgáltatást kínál azzal, hogy bármelyik kiválasztott képet a látogató hagyományos postai képeslapként elküldheti. A képek másfajta reprodukciója is lehetséges: nagyméretˆ képeslap, virtuális képeslap, mobil képeslap (MMS) és puzzle. Érdekes és jól használható az a lehet˜ség, hogy a látogató saját képét is elküldheti postai képeslap formájában. Annak érdekében, hogy a Voxcard nagy terjedelmˆ és igényes színvonalú lehessen, nyitott albumnak tekintjük, amely önfejl˜désre, b˜vülésre képes. Ebben alkotók, Mˆvészek és Intézmények együttmˆködése segíthet. Az alkotó, vagy akár intézmény maga adhatja (feltöltheti) képeit, információit, az Album részére, majd egy mˆvészeti zsˆri engedélyezi publikálásra.

Tuti menü