Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csináld magad! képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Csináld magad! - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Csináld magad!
Keresés
Találatok száma - 6 db
E-képeslap küldése  Saját, privát fotóidból

E-képeslap küldése Saját, privát fotóidból

Személyre szabott e-képeslapokat küldhetsz egy kattintással az oldalról úgy, hogy feltöltöd saját fotódat, amit Te készítettél, illetve tallóztál ki a számítógépedről. Ezek a képeslapok a legegyedibbek, hiszen a képet ehhez nem a galériából, nem a fotópályázat képeiből válogattad, hanem saját, privátmagad felvételeiből, képeiből.

Harmonet - képeslapküldő

Harmonet - képeslapküldő

Képeslapküldőnkben nem csak szépséges képeket küldhetsz barátaidnak, ismerőseidnek, kedvesednek, hanem a Versrovat szerzőinek költeményeit is hozzá csatolhatod idézetként a képeslaphoz. Tedd személyesebbé üzenetedet idézettel!

Kataporta

Kataporta

A KataPorta képeslapküldő egyik speciális szolgáltatása! Bármelyik képeslapot választja ki, személyre szóló felirattal ellátva minden képeslap - névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra, ballagásra, babaköszöntőre, eljegyzésre, ... stb. - az alkalomnak megfelelő üdvözlőlappá válik!

Képeslap postán

Képeslap postán

A Voxcard az Interneten keresztül mindenki által elérhető művészeti album, amely kettős célt szolgál. Egyrészt kortárs vizuális alkotásokat és azok alkotóit mutatja a közönségnek. Többfajta, kifinomult kereséssel alkalmi gyűjteményeket lehet nézegetni, művészi élményt szerezni. Emellett, a Voxcard egyedülálló szolgáltatást kínál azzal, hogy bármelyik kiválasztott képet a látogató hagyományos postai képeslapként elküldheti. A képek másfajta reprodukciója is lehetséges: nagyméretű képeslap, virtuális képeslap, mobil képeslap és puzzle.

Készítsen mókás fotókat, ingyenes teljes verziós programmal

Készítsen mókás fotókat, ingyenes teljes verziós programmal

Ha szeretnénk mókás fotóval meglepni ismerőseinket, családtagjainkat, keresve sem találunk jobb eszközt ehhez az ingyenes választékból, mint az alábbi, ezúttal ingyen megszerezhető teljes verziós szoftvert.

Manó Puzzle

Manó Puzzle

Puzzle, amelyik nem kopik, és nem hagyod el a darabjait. A 'Régi képeslapok Puzzle' CD-n 120 gyönyörű képeslapot mutatunk be, 10 küldetésbe szervezve. Egy küldetés 12 képeslap kirakásából áll, ahol a képek különböző méretűre vannak vágva, és a nehézségi szintek is változóak. Egy küldetésen belül a képek egymás után, sorba rakhatók ki, de ha egyszer összeraktál egyet, bármikor szabadon választhatod. Ekkor a képhez tartozó paraméterek is változtathatók: eldöntheted, hogy hány darabra vágod, nehézségi szintet és időtartamot választhatsz hozzá. A program elmenti a toplistát és a játék állását.

Tuti menü