Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Képeslapküldő.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Képeslapküldő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepeslapkuldo.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 14 db
Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Ausztriai várak

Ausztriai várak

Ausztriában található várakról tartományok szerint rendezve. A várak mai kihasználásáról: múzeum, vendéglátóhelyek, rendezvénytermek., idegenforgalmi hasznosítás. Várak rendezvényei középkori hangulatban. Az osztrák várak magyar vonatkozásai.

Erdélyi Utazás

Erdélyi Utazás

Erdély látnivalói és nevezetességei, épített és természeti örökég, állat- és növényvilág. Legendák földje. Szálláslehetőségek, utazási irodák kínálata Erdélyi utakra. Fotógyűjtemények Erdélyről, irodalom, könyvajánló, útikönyvek, térképek.

Fertőrákos

Fertőrákos

Fertőrákos község Győr-Moson-Sopron megyében. Történeti és művészeti emlékei révén kiemelkedik a legtöbb magyar falu közül. Az egyetlen olyan magyarországi község, amelyet városfal övezett, és püspöki palotája is volt. Szép természeti környezetben fekszik, és csaknem minden épülete műemlék. A világörökség részét képező Fertő-táj egyik jelentős települése.

Franciaország

Franciaország

Franciaország általános ismertetése, városok, látnivalók, az ország művészetének (irodalom, képzőművészet, stb.) történetének bemutatása. Párizs látnivalói. Könyvismertetők. Híres francia személyiségek.

Horvát városok

Horvát városok

Horvátországi városokról információk, tanácsok, leírások. Nevezetességek ismertetése, a régiók városai, Dalmácia, Kvarner, Isztria, Közép-Horvátország városai, Horvátország főváros. Fotók és filmek horvát városokról. Cikkek és élménybeszámolók. A városok történelme, kulturális öröksége.

Kastély

Kastély

Magyar és európai kastélyokat, kastélyutakat, kastélyparkokat, nemesi családokat mutat be a gyűjtemény. A kastélyok ma szállodaként, múzeumként, vagy más intézményekként működnek. Számos kastély vár a megmentésre.

Külföldi társkereső

Külföldi társkereső

Barátokat, partnert, ismerősöket találhatsz az egész világban a külföldi társkereső oldalam segítségével. Nagyszerű lehetőség a nyelvtudás gyakorlására is, s közben szórakozva fejlődik a nyelvtudásod. Speciális társkeresési lehetőségek. Magyarok a nagyvilágban. Társkeresés német nyelven, angol, olasz, francia nyelven.

Mini államok

Mini államok

Az oldal áttekintést nyújt az Európai és Európán kívüli mini- ill. törpeállamokról, mint Vatikán, San Marino, Monaco, Málta, Liechtenstein, Andorra, Luxemburg, Barbados, stb. Ismerteti ezen országok földrajzát, politikai rendszerét, látnivalóit, valamint fotókat. Megtalálhatók a világ 'minivárosai' is itt.

Hirdetés
Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről.

Szerencse

Szerencse

Az oldalon választ kaphatunk a következő kérdésekre: Mi a szerencse? Mi hozhat szerencsét? Kik a szerencsés emberek? Babonagyűjtemények, hiedelmek a szerencsével, szerencsét hozó tárgyakkal kapcsolatban. Szerencsejáték gyűjteményeket is találhat itt.

Városnézés

Városnézés

Virtuális és interaktív városnézés, felkészülés az utazásra, városnézésre busszal, gyalogosan, hajóval Magyarországon és európai országokban. Látnivalók és nevezetességek. Utazási irodák ajánlatai. Városok turizmus kártyái.

Velencei utazás

Velencei utazás

A gyűjtemény megismertet Velence legfőbb látnivalóival. Virtuális kirándulást tehetünk a Dózse palotában, vagy a város utcáin. A Karnevál mellett Velence más jelentős eseményeivel is megismerkedhetünk. Bemutat szálláslehetőségeket, közlekedést, Velence művészetét, művészeit, szines irodalmi ajánlásokkal kiegészítve.

Tuti menü